7 Ciri Cewek Masih Perawan

hymen2

1. DAHI
Gadis yang masihlah suci, dahinya licin. Apabila senantiasa senggama licinnya hilang, jadi yang muncul kedutan (garis2) yang kadang-kadang terlihat kadang-kadang tak saat tengah bercakap. Kedutan kerana telah tak suci, berbeda dengan kedutan muka yang dikarenakan aspek umur. Kedutan suci yang sudah hilang, tak demikian ketara serta tak demikian terlihat, terkecuali saat muka tunjukkan reaksi spesifik seperti tengah ketawa serta bercakap, pada saat kedutan dikarenakan aspek umur sentiasa terlihat terang serta abadi.

2. HIDUNG
Gadis yang masihlah suci atau badannya belum disentuh oleh lelaki, hujung hidungnya berwarna kemerah-merahan, bila disentuh hujung hidungnya terlihat merah. Gadis yg tidak suci hujung hidungnya merah namun merah pucat, kadang-kadang warna merah tak terlihat, yang terlihat hanya pucat. bila tidak yakin, cuba saksikan hujung hidung anak gadis, merahkan..? Untuk lelaki yang sukai merosakkan kesucian wanita, hidungnya berbelang, oleh karenanya dimaksud lelaki hidung belang. Wallahualam..

3. MATA
Dari tempat mana datangnya cinta? Dari mata turun ke hati…..
Kita memakai mata untuk melihat serta lihat seorang, cantik , seksi mengairahkan dan sebagainya. Selalunya kita melihat wanita cantik cuma dibagian luar saja, namun bagian dalamnya telah rusak, untuk tahu wanita itu masihlah suci atau tidak adalah cubalah tengok matanya. Apabila bahagian bawah kelopak terlipat sedikit serta ada sinyal lebam (sinyal memar) bererti gadis itu telah tak suci lagi, mungkin saja telah bertemumi. lebam yang tunjukkan tak suci terlihat seperti garis-garis hitam dibawah kelopak mata selain warna hitam di bawah kelopak mata sedikit terlihat berkedut (berkeriput).

4. BUAH DADA (PAYUDARA)
Bagian buah dada memanglah banyak mempengaruhi, bukanlah sebatas menggoda nafsu lelaki saja, namun buah dada sebagai bukti bahawa gadis itu pernah disentuh atau tak. Buah dada gadis yang belum pernah disentuh, sentiasa tegang. Namun bila telah terkena sentuhan, buah dada itu tegangnya menyusut serta jadi membesar sedikit dari pada ukuran aslinya, lebih sering disentuh, lebih kendur. Cermati gadis saat jalan atau lari, bergerak-gerak serta melambung jatuh (ke bawah) serta berbuai sekali berarti kemelut telah hilang. Bila belum pernah terkena sentuhan, meskipun buah dada berbuai sewaktu lari namun buaiannya tidaklah terlalu melambung-lambung bererti kemelut masihlah ada.Puting buah dada yang pernah terkena sentuhan jadi panjang serta terjojol (keluar) sedikit dari tempat persembunyiannya. Buah dada yang senantiasa terkena ramas bakal jadi semakin besar, serta janganlah menuduh gadis yang berbuah dada besar itu terkena remas. Sebab, buah dada yang besar terkena ramas serta yang besar kerana aspek semulajadi (alami) memanglah berbeza.

5. GARIS TAPAK TANGAN
Gadis yang berkulit tidak tipis serta kasar, cuba cermati ke-2 tapak tangannya, seandainya retak (pecah urat, urat-urat yang mirip retak), bukanlah kerana dikarenakan tak tahan bahan pencuci yang memiliki kandungan kimia (alergik), berarti gadis itu telah hilang kesuciannya. Gadis yang masihlah suci, ke-2 tapak tangannya halus serta licin. Bila kesuciannya sudah hilang, ke-2 tapak tangannya saat di tekan warnanya pucat tak merah, bila dipicit selalu ia menganjal balik. Satu langkah lagi, cuba cermati tapak tangan kanan, bila ada garis putus-putus dibahagian tengah bererti kesuciannya sudah hilang, apabila tak terputus-putus bererti ada harapan kesuciannya belum hilang. sesudah lihat tapak tangan yang kanan, cuba genggam ibu jari tangannya dalam waktu relatif cepat kurang lebih satu menit. apabila sewaktu mengenggam merasa panas (hangat) serta ibu jarinya merah saat dilepaskan, bererti ada harapan masihlah suci. Cermati juga ibu jarinya, apabila terlihat pucat begitu meskipun ada rasa panas (hangat) berarti besar kemungkinan kesuciannya telah diserahkan pada lelaki lain ^_*.

Cuba pegang erat jari kelingkingnya kurang lebih satu minit, lalu bebaskan. tanyalah bagaimana rasa-rasanya saat dipegang erat serta dilepaskan? Bila ia menjawab tidak ada rasa, mintalah maaf sajalah, peluang ia telah tak suci lagi. Namun bila ia menjawab ada rasa rangsangan, jantungnya berdebar-debar atau ada rasa sakit seperti berdenyut-denyut. Alhamdulillah, kelihatannya masihlah suci. (Yang menguji yaitu orang lelaki) .. (Gunakan Sarung tangan.. aurat nak terkena jagalah ^_^)

6. JARI TAPAK TANGAN
Dengan jari-jari lah lelaki sukai memegang serta menggoda wanita. wanita juga demikian. jari-jari yaitu lokasi yang paling gampang untuk tahu gadis yang suci atau tak. Langkahnya cukup gampang. terlebih dulu berjabat tangan, saat berjabat tangan ramas-ramaslah tangannya, bila lelaki bukanlah hal biasa  memegang tangan seseorang gadis, itu tunjukkan dara kecil dibahagian tangannya telah ternodai. Jika tangan serta jari-jari gadis itu bisa di ramas-ramas bererti kesempatan untuk memegang beberapa tempat yang lain telah terbuka luas. Cuba jari-jari gadis itu di belai-belai serta di ramas-ramas dengan lembut, bagaimana perasaan gadis itu?

Sentuhan lelaki dijarinya memanglah berikan satu rasa yang nikmat serta berahi yang sendiri. Sentuhan tangan sentuhan ajaib, dari tanganlah bakal menyebar ke beberapa daerah yang lain. Sentuhan tangan memanglah syahdu, bila tidak yakin cubalah begitu bahagianya jalan sembari berpegangan tangan. Apabila anda menginginkan tahu gadis itu telah punya kebiasaan disentuh atau tak, Cuba hulurkan tangan serta bersalaman dengannya, saat bersalaman genggamlah tangannya dengan lembut serta cuba sentuh jari kelingking gadis itu. Saat menyentuh jari kelingkingnya tengoklah muka gadis itu, apakah dia terlihat gelisah serta resah?, bila dia terperanjat serta beralih berwajah, berkemungkinan besar dia masihlah suci. meskipun mungkin saja dia pernah berasmara (bebrapa enteng) , namun mungkin saja belum hingga tertebuk daranya. Bila saat jari kelingkingnya disentuh lalu dia terlihat jenis umum saja serta tidak mahu bertemura, besar kemungkinan kesuciannya telah tidak ada. Wallahualam..

7. PERUT
Peribahasa menyebutkan, agar pecah di perut janganlah pecah di mulut. demikianlah kata peribahasa, namun badan wanita tidaklah peribahasa. Bila pecah daranya, tentu pecah perut. Apabila seorang gadis pernah lakukan jalinan tubuh, jadi perutnya bakal jadi mengembang serta jadi buncit sedikit.